OM OSS


"Din Trygghet - Vårt Ansvar"

OM OSS
Avant Security AS ble etablert i 2010, som norsk registrert utenlandsk foretak frem til 2020, og omgjort i 2020 til aksjeselskap av personer med lang erfaring fra sikkerhetsbransjen og operativ tjeneste.
Avant Security AS startet med kun ledsager / livvakttjeneste, der vi leverte tjenesten til både privatpersoner, kjendiser og konsern med bedriftsledere som trengte denne type personbeskyttelse.


Vårt mål
Avant Security AS har som mål å bli et av landets største på ledsager /- livvakttjeneste. Dette jobbes det mye for, og porteføljen vår av kunder innen denne type tjeneste er allerede høy. Ordet avant, betyr i forkant, noe vi ønsker å være i alt vårt arbeide. 

Faglig kompetanse
Våre sikkerhetskonsulenter / operatører har erfaring fra Politi, forsvar, ambulanse, helsepersonell, psykisk helsevern og private sikkerhetsselskaper. Vi har mange års erfaring innenfor de fleste grener, og kan med dette levere tjeneste profesjonelt og med kvalitet. Vi tar gjerne på oss sikkerhetsrollen i både private arrangement, bryllup, fødselsdager og andre eventer der det er behov for planlegging av sikkerheten rundt arrangementet. Vi har etter flere oppdrag og tjenester utført i andre land, et godt kontaktnettverk av både andre operatører samt myndighet i forskjellige land.

Avant Security AS setter diskresjon og taushet i høysete. Alle våre operatører, sjåfører og annet personell er underlagt strenge taushetskrav. Alle har også påkrevd utdanning for sin type gren og tjeneste.

«Din Trygghet – Vårt Ansvar» , er vårt slagord. Dette for å la deg som kunde, oppleve hverdagen som «normal», der vi tar oss av sikkerheten rundt din situasjon.